TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

JeugdNieuws

Hervatting jeugdtrainingen: Veiligheidsvoorschriften

Zoals eerder aangekondigd zullen we op maandag 25 mei de trainingen gedeeltelijk hervatten.  Spelers die zich hebben ingeschreven hebben hiervan een bevestiging ontvangen, samen met de dag en tijdstip van training.  We benadrukken dat enkel ingeschreven spelers kunnen deelnemen aan deze sessies (dit omwille van de te respecteren aantallen).

Op basis van de richtlijnen uitgewerkt door Voetbal Vlaanderen werd door een werkgroep een draaiboek gemaakt, inclusief protocollen voor spelers (ouders), trainers en begeleiders. De spelers hebben dit protocol onlangs ontvangen. U kan het hier nog eens downloaden.

De belangrijkste regels hebben wij ook nog eens uiteengezet in een filmpje, dat u hieronder kan bekijken.  We raden ten zeerste aan om dit filmpje samen met je zoon of dochter te bekijken zodat hij of zij vertrouwd is met de regels.

We wensen iedereen die zich heeft ingeschreven voor de trainingssessies veel plezier.