TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Wedstrijdverslagen

Tempo uitgeschakeld in beker van België

dhh12 08 18MeuxTempoOverijse 0224

Tempo Overijse heeft geen vervolg kunnen breien aan de 6-1 overwinning van vorige week tegen Hechtel. Overijse ligt al uit de beker na zware 5-1 verliescijfers bij het Waalse Meux.

Overijse begon nochtans niet slecht aan de partij en voetbalde een paar mooie kansen bij elkaar. De laatste pas of voorzet was telkens niet zuiver genoeg om de thuisdoelman te verontrusten.

De thuisploeg was efficiënter en net na het halfuur scoorde Smal het openingsdoelpunt. Overijse reageerde met de jongeren Cleas en Niels Heyvaert als draaischijf. De verdiende gelijkmaker kwam er echter niet. Na de rust zakte Overijse als een kaartenhuisje in elkaar en kregen de Druivenjongens niets meer klaargespeeld. Op korte tijd slikte het twee doelpunten en was het kalf verdronken. Het inbrengen van Deflem en Ngangué bracht wat beterschap, maar het was Meux dat nog tweemaal scoorde. Ngangué zorgde wel nog voor de eerredder.

Tempo Overijse: Gilles Belin, Bart Van Den Broeck (70′ André Ngangué), Danilo Sarkic, Niels Heyvaert, Bjorn Vander Elst, Hakim Borahsasar, Andries Claes (70′ Daimy Deflem), Dimitri Delorge, Jitse Hermans, Tom Taelemans en Jonathan Coquelle 

Doelpunten: 33′ Smal (1-0), 60′ Renson (2-0), 64′ Moors (3-0), 78′ en 82′ Pajaziti (4-0 en 5-0), 86′ Ngangué (5-1)