TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Van Den Broeck: “Het wordt eerste grote test”

dhh4 08 18TempoOverijseHechtel 1439

Tempo Overijse trekt morgen naar het Waalse Meux, actief in de Franstalige tweede amateurklasse. Voor nieuwkomer Bart Van Den Broeck wordt dat de eerste grote test voor onze ploeg.

“Het is de eerste keer dat we in de voorbereiding tegen een ploeg spelen van hetzelfde niveau”, zegt Van Den Broeck. “Dat wordt dus ook een eerste echte waardemeter. Het klopt dat de bekercompetitie voor ons op papier niet echt aantrekkelijk lijkt, maar het zijn altijd wel leuke wedstrijden. Meux is voor ons een onbekende ploeg. Dat neemt niet weg dat we morgen voluit voor die overwinning moeten gaan. Wie de tegenstander ook is, winnen is de boodschap. Daar hebben we ook de ploeg voor. Indien we morgen winnen wacht vermoedelijk Virton en dat is ook wel een mooie tegenstander.”

dhh4 08 18TempoOverijseHechtel 0843De voorbereiding loopt volgens de 27-jarige verdediger volgens schema. “We hebben een heel goede jonge ploeg die zeer gretig is en ook ambitieus is. Overijse heeft geen ervaring met de ploegen uit de A-reeks, maar ik heb er met Londerzeel twee seizoen tegen gevoetbald. Die ervaring kan van pas komen”.