TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Kris Goris: “Voetbalden te traag na de rust”

dhh28 07 18TempoOverijseOHL 0479

De 5-1 pandoering kwam hard aan bij de entourage van Overijse. Dit had men niet verwacht. “Over de eerste helft kan ik nog tevreden zijn”, zei trainer Goris achteraf.

“We lieten een paar mooie acties zien en we hadden kunnen scoren. We waren de best voetballende ploeg in de eerste helft, maar de laatste pas of voorzet was niet goed. We verdienden zeker dat doelpuntje. Maar dan viel een beetje verrassend die 1-0 aan de overkant.”

“Er was niets verloren dachten we aan de rust. Dat zouden we nog wel kunnen rechttrekken na de rust en eventueel strafschoppen afdwingen. Maar ons spel was te traag. We speelden veel te traag in van achteruit en dan geraakt de tegenstander snel weer georganiseerd. Toen viel die tweede goal en viel onze organisatie als een kaartenhuisje in elkaar. Het verontrust me toch dat de ploeg vandaag valt of staat met de jonge gasten Andries Claes en Niels Heyvaert. In zo een gevallen is het aan de ervaren spelers om de ploeg op sleeptouw te nemen. Hopelijk leren ze hieruit.”