TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

JeugdNieuws

Extra drastische maatregelen: Kantine en kleedkamers Hagaard dicht vanaf 12 oktober!

De Corona Crisis Cel van de gemeente Overijse heeft in de strijd tegen de verspreiding van Covid-19 bijkomende maatregelen genomen die een enorme impact hebben op de werking van onze club.

Het besmettingsniveau in Overijse ligt hoog en volgens de crisiscel spelen de sportactiviteiten en alle activiteiten daarrond ook een rol in sommige besmettingen. De Cel heeft daarom beslist dat alle sportcafetaria’s en kleedkamers op het grondgebied van Overijse vanaf maandag 12 oktober gesloten moeten blijven en dit tot het einde van dit jaar!

Concreet betekent dit dat we op de site Hagaard vanaf maandag geen dranken en andere consumpties mogen serveren en dit zowel voor, tijdens als na de trainingen EN wedstrijden. Tevens mogen vanaf maandag de kleedkamers NIET meer gebruikt worden. Onze club had zelf al een doucheverbod uitgevaardigd, maar nu mag men zich dus ook niet meer omkleden of even warmen bij de steeds kouder wordende temperaturen.

Het bestuur van onze club evalueert momenteel de situatie en heeft dringend overleg gevraagd met de gemeentelijke overheid gelet op de enorme impact van deze maatregelen die trouwens enkel gelden in Overijse en niet bij voetbalclubs uit andere gemeenten.  TEMPO wordt hierdoor bijzonder hard getroffen, terwijl onze vrijwilligers de afgelopen weken hemel en aarde hebben verzet om de werking te blijven verzekeren in de meest veilige omstandigheden (ondermeer door het plaatsen van tenten op het terras van de kantine).

We willen benadrukken dat ouders en toeschouwers welkom blijven op de site mits het verplicht dragen van een mondmasker op ELK moment.

Wij houden u verder op de hoogte via de verschillende kanalen, maar roepen eenieder op om alle maatregelen goed op te volgen.