TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Duiveltjestoernooi

Inspirerende en succesvolle sportavond Sport & Business – The Generation Next

Naar aanleiding van de 20ste editie van ons Internationaal Duiveltjestoernooi organiseerde Tempo Overijse een feestelijke sportavond in het fraaie auditorium van Hotel Dolce in Terhulpen. Topgasten waren Rudi Diels, Kim Gevaert en bondscoach Roberto Martinez.

Het werd een succesvolle avond met heel wat aanwezigen uit de sport- en bedrijfswereld. Zij kregen een boeiende gespreksavond voorgeschoteld.

Pieter Allaerts van hotel Dolce Terhulpen en hoofdsponsor van ons Internationaal Duiveltjes toernooi verwelkomde samen met Eric Vanderhoeven de aanwezigen.

Davy Van Kerkhoven van Sport Vlaanderen kwam spreken over het belang van Sport op het Werk. Joost Dejaeger van Deloitte had het over de socio-economische impact van Pro League op de Belgische economie en Professor fiscaal recht Michel Maus deed zijn idee uit de doeken omtrent een tax shelter in de sport.

Blikvangers op onze sportavond waren ongetwijfeld Kim Gevaert samen met haar coach Rudi Diels. De topcoach schetste hoe hij tot tweemaal toe van een paar individuele sprinters een topploeg maakt op de 4×100 m. VRT – sportanker Aster Nzeyimana interviewde Kim Gevaert hierover en had het ook over haar leven na de sport.

Maar de topgast van de avond was voetbalbondscoach Roberto Martinez. Op het moment dat Fellaini zijn afscheid aankondigde als Rode Duivel, zat Martinez op de sofa bij Aster. Hij bracht een inspirerend verhaal over het doorgroeien van eigen jeugd naar de top. Iedereen was onder de indruk van de visie die Martinez heeft over de jeugdwerking in het voetbal.

Nadien volgde ook nog een netwerkmoment waarbij nagekaart kon worden tussen de aanwezigen. Kim Gevaert en Roberto Martinez werden druk gesolliciteerd voor foto’s en selfies.

Een geslaagde avond voor Tempo Overijse die ongetwijfeld een vervolgverhaal zal krijgen. De club dankt dan ook alle aanwezigen en topgasten. Ook nog een speciale dank aan de studenten aan het departement Sportmanagement van de Vrije Universiteit Brussel (VUB), die mee instonden voor de uitwerking van deze avond.

Wij maken graag afspraak op zaterdag 11 en zondag 12 mei voor de 20ste editie van ons Internationaal Duiveltjestoernooi.

Aftermovie (met dank aan Watertower TV Productions)

Foto’s

[srizonfbalbum id=13]