TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuws

Tempo strikt 27-jarige Roemeen Dumitru-Cosmin Munteanu

Tempo Overijse heeft zijn eerste inkomende transfer voor het nieuwe seizoen beet. De 27-jarige Roemeen Dumitru-Cosmin Munteanu komt volgend seizoen onze eerste ploeg versterken. Munteanu speelt momenteel voor het Westvlaamse Oostnieuwkerke, waarmee hij ruim aan de leiding staat in de eerste provinciale. Hij is een linksvoetige offensieve speler. De Roemeen scoorde dit seizoen al negen maal. Eerder was hij ook al actief in de Roemeense tweede klasse.

Voorzitter Roger Vercarre heeft Dumitru-Cosmin vorige week aan het werk gezien in de wedstrijd tegen Boezinge en was enorm gecharmeerd. “Hij toonde strijdlust, grinta en de goede mentaliteit. Onze ploeg heeft nood aan zo een speler en ik ben dan ook bijzonder tevreden dat ik zo iemand gevonden heb.”