TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuwsNieuws

Tempo Overijse blijft in de derde amateurklasse

De corona crisiscel, waarin alle entiteiten van het Belgisch voetbal vertegenwoordigd zijn (KBVB, Voetbal Vlaanderen, ACFF en Pro League), hebben vandaag besloten om de jeugd- en amateurcompetities van het seizoen 2019-2020 definitief stop te zetten. Dat betekent dat er voor dit seizoen geen wedstrijden meer doorgaan in het jeugd- en amateurvoetbal.

De sportieve eindstand zal de komende dagen gepubliceerd worden door Voetbal Vlaanderen, maar nu al is zeker dat Tempo Overijse in de derde Amateurklasse blijft. Men brengt de stand zoals die was op 12 maart in rekening. Overijse eindigde daarbij op een barrageplek. Maar aangezien er geen 3 Vlaamse dalers zijn in 1ste amateur en het feit dat er geen eindrondes worden gespeeld (waardoor Lierse Kempenzonen als barragist in 1ste amateur zijn behoud verzekert) handhaven alle Vlaamse barragisten in 2de amateur en 3de amateur hun plaats in hun afdeling.