TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiToernooien

Internationaal Duiveltjestoernooi 2020 afgelast!

Het is met zeer veel spijt dat het organisatiecomité van het Internationaal Duiveltjestoernooi van Tempo Overijse heeft beslist tot het afgelasten van de editie 2020 die gepland stond voor 16 en 17 mei eerstkomend. Deze beslissing is een gevolg van de actuele maatschappelijke omstandigheden én de coronacrisis waardoor we de gezondheid van de deelnemende spelertjes, begeleidende staff en de vele binnen- en buitenlandse supporters niet in gevaar willen brengen.

Als algemeen toernooiverantwoordelijke gaf Eric Vanderhoeven nog het volgende mee: “We weten dat vele jongeren van alle ingeschreven clubs, zowel in de voorronde als in het hoofdtoernooi met de diverse eliteclubs altijd uitkijken naar deze sportieve ontmoeting, maar het gezond verstand moet zegevieren. Onder geen enkel beding was het organiseren mogelijk geweest. We willen ook onze trouwe sponsors danken die hun steun verlenen aan deze jaarlijkse happening. We hopen ook dan weer op hen te mogen rekenen tijdens het weekend van 15 en 16 mei 2021.”

Om een aanzet te geven naar de editie 2021 van het Duiveltjestoernooi zal er in de zomer voor U8 én U9 reeds een voorronde dag plaatsvinden voor de clubs die reeds 1 van wildcards willen bemachtigen op zaterdag 22 augustus.