TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Wedstrijdverslagen

Tempo verslikt zich in rode lantaarn Bornem

Onze eerste ploeg heeft een niet al te prettige zondagnamiddag beleefd bij rode lantaarn Bornem. Onze jongens verloren er met het schaamrood op de wangen. Het werd 3-1.

Overijse begon nochtans niet slecht aan de partij met een schot op de lat van Kabir, de rebound van Van Eyk werd afgekeurd voor buitenspel. Bij de eerste actie aan de overkant was het wel prijs. Bornem kreeg een strafschop en Saih zette deze feilloos om. Er volgden nog kansen voor de thuisploeg die onbenut bleven, terwijl Overijse het spel moest ondergaan. Hakim had nog de beste kans op de gelijkmaker, maar doelman Meeus duwde zijn kopbal tegen de lat.

Na de rust maakte Jitse Hermans zijn comeback na een half seizoen blessureleed. Maar ook hij kon het tij niet doen keren. Overijse voerde de druk wel op en Hakim trof nog maar eens de paal. De spelers van Bornem plooiden zich dubbel en reageerde met een knappe aanval en dito 2-0. Even later werd het nog 3-0 en was het kalf helemaal verdronken voor Overijse. Tom Taelemans milderde net voor affluiten nog met de 3-1.

Een serieuze opdoffer na de goede uitslagen van de afgelopen wedstrijden. We missen zo alvast de kans om de top vijf in de rangschikking binnen te komen. Beide voetjes terug op de grond nu en tijd voor enige bezinning, want zaterdag wacht al de topper tegen Wetteren. De mentaliteit en inzet zal in ieder geval stukken beter moeten.

Doelpunten: 7′ Saih (pen) 1-0, 68′ El Madani 2-0, 87′ Ben Liou 3-0, 89′ T. Taelemans 3-1.

Bornem: Meeus, Van den Mooter, ­Maviluka, (57′ El Madani), Aps (73′ ­Ekangamene), M. Ben Liou, De Sager, Vanmeulder (77′ De Man), Zarouali, ­Zgaoui, Saih, Kassambala.

Tempo Overijse : De Vriendt, K. Taelemans, ­Diarra, Annys, Borahsasar, Amrani, ­T. Taelemans, Samba Ndione (57′ Calgan), Sidya Ndione (46′ Hermans), Kabir (68′ Waite), Van Eyk.

Geel: Maviluka, Samba ­Ndione, Annys.