TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Dieter Vanderelst: “Wist dat mijn kans zou komen”

dhh5 11 17TempoOverijseSpouwenMopertingen 0212

Dieter Vanderelst stond afgelopen zaterdag voor de tweede keer aan de aftrap in een competitiewedstrijd van Tempo Overijse. Thuis tegen Spouwen nog wat onwennig in het begin, zaterdag secuur en strijdvaardig tegen Hades.

“Plezant om een basisplek met zo een overwinning te kunnen bezegelen”, zei Vanderelst achteraf tevreden. “Zo een scenario kon niemand op voorhand bedenken, maar het doet dan extra deugd om op zo een manier te winnen.”

Vanderelst moest lang wachten om zijn kans te krijgen in de defensie van Overijse, maar bewees zaterdag dat hij er klaar voor was. “Het heeft inderdaad wat lang geduurd en ik moet ook eerlijk bekennen dat dat ook niet de verwachting was toen ik naar Overijse kwam. Maar ik ben niet iemand die op zijn lauweren gaat rusten en ben altijd van het idee geweest om keihard verder te werken. Ik heb ervaring genoeg om te weten dat die kans er uiteindelijk wel komt door schorsingen en blessures. Als die kans er dan komt, moet je die gewoon grijpen. En dat heb ik zeker vandaag denk ik ook gedaan. We hebben achteraan heel weinig weggegeven, alleen jammer van die 2 vermijdbare tegendoelpunten. Anders winnen we hier vandaag droogweg 0-2. Hopelijk ben ik er volgende week tegen Duffel opnieuw bij.”