TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

De Boodt: “Wij verdienden de zege!”

dhh20 08 17TempoOverijseSpartaPetegem 0880

Doelman De Boodt ontpopte zich tot de held van de avond door twee elfmeters van Petegem te stoppen. Ook in de verlengingen moest onze thuisdoelman al een paar keer ingrijpen.

“Ach, ik heb gewoon mijn werk gedaan. Maar dat kon ook van mijn collega aan de overkant gezegd worden. We speelden vandaag voor de eerste keer tegen een ploeg van hetzelfde niveau en dan zie je dat die toch direct hoog druk zetten. Ze scoren meteen tweemaal en daar hadden we het ook wat moeilijk mee. Maar dan zie je het verschil met vorig seizoen. De ploeg toonde enorme wilskracht en doorzettingsvermogen. De teamspirit zit goed en de ploeg heeft er zich kunnen overzetten. Dat geeft hoop voor het komende seizoen. We hebben onze supporters laten zien dat we kunnen voetballen en waren over het algemeen ook dominanter in het spel. Op basis van onze sterke tweede helft verdienen we een ronde verder te gaan.