TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Tempo verliest opnieuw voor eigen publiek

dhh15-03-14 TempoOverijseTerjodenWelle-0429Tempo Overijse heeft zaterdagavond haar vierde thuisnederlaag van het seizoen geleden. Tegen Terjoden-Welle, dat op het einde van het seizoen ophoudt te bestaan, werd met 0-2 verloren. Overijse begon nochtans sterk aan de partij en zag een kans van Galeri op de paal belanden. Net voor de rust kwamen de bezoekers dan op voorsprong na een blunder in onze verdediging. Na de koffie ging Overijse opzoek naar de gelijkmaker, maar opnieuw trof Galeri de paal. Het doelpunt viel echter aan de overkant na een nieuw misverstand. Een kort slotoffensief van Tempo leverde niets meer op. Overijse mag de ambities voor een derde opeenvolgende eindrond stilaan opbergen.