TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Geniet vanuit de Seats van Tempo – Terjoden-Welle

20140223-021Aanstaande zaterdag 15 maart ontvangt Tempo Overijse in het Begijnhofstadion Terjoden-Welle. Kom deze voor een eindrondeticket heel belangrijke wedstrijd volgen vanuit onze seats. Vooraf kunt u lekker genieten van het buffet dat traiteur Alain Decastiau voor u heeft samengesteld. 

 

 

 

VOORGERECHTEN : Gerookte zalm, Tomaat garnaal, Tonijn en perzik, Visterrine, Roulade van hesp met asperges, Rauwe ham, Ham van Cobourg, Ardeense Pastei, Ardeense Salami, Roastbeef, Eieren mimosa, Hespenworst, Rosette van Lyon en Diverse salades

HOOFDGERECHTEN: Coq au vin, Kalkoen Blanquette, Dorade rug “en habit vert” met witte botersaus

DESSERTBUFFET

De prijs bedraagt 40 euro, exclusief dranken. Vooraf reserveren is nodig op gsm 0495 62 94 66 of op Email : vercarre.roger@skynet.be