TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Evenementen Forza Tempo

FORZA TEMPO neemt met haar evenementen cel ook heel wat organisaties voor hun rekening: de wedstrijd tegen B Post, de galawedstrijd en reünie in het kader van 15 jaar Tempo, Voetbalquiz, Sinterklaasfeest, …. Zowel tijdens de wedstrijden van ons A-elftal als daarbuiten zullen jaarlijks verschillende evenementen worden georganiseerd.

Het bedenken en uitwerken van nieuwe evenementen is iets wat menig onder jullie graag wil bij betrokken worden maar soms niet weet hoe aan te beginnen. Zou is er al jaren de behoefte om gezamenlijk het voetbalseizoen af te sluiten. Helpen jullie hier graag aan mee, kijk dan onder de tab contact wie je hiervoor moet aanspreken.

Supportersclub TEMPO BOYS

Supporters zijn onmisbaar voor een sportclub! Ze kunnen een ploeg naar een overwinning stuwen. De ambiance en beleving van supporters tijdens een voetbalwedstrijd zijn heel belangrijk. Het beste voorbeeld hiervan is de huidige hype rond onze Rode Duivels.