TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsNieuws

Gezamenlijke verklaring KFC Voorde-Appelterre – TEMPO Overijse

Naar aanleiding van de wedstrijd KFC Voorde-Appelterre – TEMPO Overijse (3e nationale Voetbal Vlaanderen) van 16 oktober jl. hebben zich langs beide kanten zaken voorgedaan die niet thuishoren op of rond een voetbalveld.  Deze zaken horen niet thuis in het voetbal, niet op professioneel niveau en niet op amateurniveau.

De besturen van beide clubs betreuren dit ten zeerste, evenals bepaalde uitspraken en interpretaties in de pers en op sociale media.  In dit kader betreurt Tempo Overijse in het bijzonder een aantal niet-genuanceerde beweringen die zijn geuit ivm de jeugdspelertjes van KFC Voorde-Appelterre in een gesprek met Het Nieuwsblad dd. 17 oktober jl.  Deze woorden hebben  een andere lading gekregen dan bedoeld, waarvoor TEMPO Overijse zich excuseert.

In plaats van de zaken verder te laten escaleren en met modder te gooien, roepen beide besturen iedereen (spelers, supporters, clubverantwoordelijken,…) op om zich te onthouden van verdere commentaar.  Het is tijd om hier een dikke streep onder te trekken en elkaar met het nodige respect te benaderen.

Beide besturen wensen elkaar veel succes bij het verdere verloop van de competitie.