TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsJeugdNieuwsNieuws

Victor en Ridvan speelden wedstrijd met partnerclub RSC Anderlecht

Zoals U ongetwijfeld wel weet is onze club één van de 11 partnerclubs van RSC Anderlecht. Onze trainers en coördinatoren krijgen er de kans om er zich verder technisch te ontwikkelen via opleidingen en clinics, zodat ook de jeugdwerking van TEMPO Overijse nog beter kan worden.

Ook onze beste talenten krijgen regelmatig de gelegenheid om eens mee te trainen of mee te spelen met een ploeg van RSC Anderlecht.

Afgelopen zaterdag trokken onze U14-spelers Victor Thorelli en Ridvan Ozdemir naar het jeugdcomplex van Anderlecht.  Victor en Ridvan mochten er met de U14 Elite van Anderlecht opdraven in een wedstrijd tegen leeftijdsgenoten uit Denemarken.

De club en trainers wensen Victor en Ridvan te feliciteren met hun selectie.
We kunnen als club alleen maar trots zijn op wat ze hebben laten zien bij Paars-Wit.