TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

JeugdNieuws

Tegel Concept Jeugdacademie officieel geopend

Vorige week werd op het Hagaard complex onze Tegel Concept TEMPO Overijse jeugdacademie officieel geopend. De jeugdopleiding van onze club staat al vele jaren op een hoog niveau. We zijn als club dan ook bijzonder verheugd dat TEGEL CONCEPT zich ertoe verbonden heeft om de jeugdwerking van Tempo Overijse een extra duw in de rug te geven door zich als titelsponsor te verbinden.

Ben en Bie Vanpée kwamen onze jeugdacademie persoonlijk en symbolisch op gang trappen. De club wil en heel graag bedanken voor het vertrouwen en de steun, want zeker in deze bijzondere tijden doet het bijzonder deugd dat Tegel Concept de steun aan onze club niet alleen verderzet maar ook nog verdiept.

We weten dat Tegel Concept de jeugdwerking bij sportverenigingen in onze regio hoog in het vaandel draagt. Niet alleen bij Tempo, maar ook bij andere clubs. De steun geeft ons de kans om onze jeugdwerking nog verder uit te bouwen. Ook de doorstroming van eigen jeugd naar het eerste elftal krijgt bij Tempo Overijse meer dan ooit aandacht, wat zaakvoerder Ben Vanpée toejuichte.

De club hoopt dat met de steun van Tegel Concept en de andere hoofdsponsors Garage Defrancq, ERA Immpuls, Star Casino, ING Druivenstreek, Dolce Hotels en Resorts La Hulpe, Dewit Wines, Proxy Overijse, Brandstoffen Bergiers en GMS Mercedes Leuven de Tegel Concept Tempo Overijse Jeugdacademie nog meer dé voetbalreferentie wordt in onze regio.