TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegSelecties

Eerste ploeg trekt zondag naar Wolvertem-Merchtem

De ontgoocheling na de verrassende nederlaag tegen Oostkamp werd afgelopen week op training weggespoeld. Er werd stevig getraind, geanalyseerd en de knop werd omgedraaid. De ploeg is klaar en goed voorbereid. Dat zal ook nodig zijn, want een derby tegen Wolvertem-Merchtem is er altijd één op het scherpst van de snee.

Was het de eerste stress na maanden zonder competitievoetbal, een “accident de parcours”, een off-day, … Wie zal het zeggen? De nederlaag dramatiseren hoeft echter niet, er zijn nog 29 speeldagen om punten te pakken. Dat sommige ploegen TEMPO bij de favorieten voor de titel hebben gezet is eerder hun ambities verstoppen. Onze club heeft nooit titelambities uitgesproken. Onze club wil vooral zo snel mogelijk genoeg punten pakken om het behoud te verzekeren. Een rustig seizoen draaien en bouwen aan de toekomst.

Zondag trekt onze ploeg dus naar Wolvertem-Merchtem. In het verleden altijd een felbevochten wedstrijd. Ze hebben er trouwens een vrij goede voorbereiding opzitten met weinig verlieswedstrijden. Op de openingsspeeldag verloor Wolvertem bij Anzegem. Zij zullen dus zeker ook strijden voor de drie punten. We zijn dus maar beter op onze hoede!

#WIJzijnTEMPO