TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuws

Amateurvoetbal definitief stilgelegd

De voetbalbonden hebben maandag beslist om het amateurvoetbal in ons land nu definitief stil te leggen. Er zal dit seizoen dus niet meer gevoetbald worden. Concreet betekent dit dus dat de competitie wordt geannuleerd en er geen stijgers of dalers zullen zijn. Volgend seizoen starten we dus normaal gezien in dezelfde reeks met dezelfde ploegen.

Onze eerste ploeg begon nochtans sterk aan de competitie met een 7 op 9 in drie wedstrijden. We hadden graag het vervolg gezien, maar dat zal dus voor volgend jaar zijn. We hopen dan ook massaal te kunnen rekenen op onze supporters. Hou het ondertussen veilig, blijf gezond en we zien mekaar volgend seizoen terug waarin we verder zullen knallen !