TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

JeugdNieuws

Alle activiteiten stopgezet tot en met 15 november !

Beste ouders en spelers,

U hebt ongetwijfeld de communicatie van de verschillende regeringen gevolgd ivm de corona crisis.  Ook voor het sporten zijn er maatregelen genomen.  Deze laten in principe voor de onderbouw (t/m U13) nog trainingen en zelfs het spelen van vriendschappelijke wedstrijden toe.

In onze vorige communicatie hebben we u het alternatief programma voor de komende weken meegedeeld.

Intussen slaat het virus wild om zich heen, niet in het minst in Overijse en omgeving.  Intussen zien we steeds meer ontreddering bij mensen uit de zorgsector die dringend oproepen om elk contact zo veel mogelijk te vermijden en zoveel als mogelijk in ons kot te blijven.  Intussen worden ook steeds meer kinderen opgenomen in de ziekenhuizen.

We beseffen anderzijds ook hoe belangrijk sporten is voor het mentale welzijn van de kinderen tijdens deze moeilijke periode.

Als club hebben wij echter ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid.  Wij willen daarom maximaal meehelpen om de verspreiding van het virus te helpen stoppen en de contacten tot een minimum te beperken.

We hebben dan ook besloten om alle activiteiten binnen de club met onmiddellijke ingang stop te zetten tot en met 15 november a.s.  en dit voor alle leeftijdsgroepen.  We beseffen dat dit een drastische maatregel is maar we willen waken over de gezondheid van spelers, ouders en familie.  Het virus kan ons immers allemaal raken.  Bovendien nemen we deze maatregel ook uit respect voor al diegenen in de zorgsector die in bijzonder moeilijke omstandigheden bergen werk verzetten.

We zullen de situatie voor 15 november evalueren en hopen ten zeerste dat we nadien de trainingen (deels) kunnen hervatten.

We rekenen op uw begrip voor deze beslissing.
Hou het gezond en veilig.

Sportieve groet,
Raad van Bestuur TEMPO Overijse
#WIJzijnTEMPO