TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsNieuws

Mededeling TEMPO Overijse – Voorzitter Roger Vercarre geeft fakkel door bij Tempo Overijse

Mededeling TEMPO Overijse – Zondag 15 december 2019

Roger Vercarre en Danny De Kock stoppen op het einde van dit voetbalseizoen als voorzitter en penningmeester bij voetbalclub Tempo Overijse. Beide bestuurders hebben aangegeven hun mandaat binnen de raad van bestuur van Tempo Overijse niet te zullen verlengen. Na meer dan 20 jaar trouwe dienst bij de traditieclub uit de Druivenstreek, vinden ze het moment gekomen om de fakkel door te geven.

Voorzitter Vercarre en penningmeester De Kock laten weten dat ze hun bestuursactiviteiten binnen de club met een gerust gemoed kunnen achterlaten. De toekomst van de club is verzekerd en in handen van een frisse en dynamische bestuursploeg. Daarnaast kan de club rekenen op de steun van een grote groep vrijwilligers. De club beschikt over een uitstekende jeugdwerking en is in optimale financiële gezondheid. De continuïteit op lange termijn is met andere woorden volledig gevrijwaard.

In 1998 werd fusieclub Tempo Overijse boven de doopvont gehouden. Onder leiding van voorzitter Vercarre groeide Tempo uit van een provinciale club tot een vaste waarde in het nationale amateurvoetbal. Hoewel het lopende seizoen nog niet bracht wat verwacht werd, hoopt de voorzitter bij zijn vertrek eind mei 2020 de fakkel in schoonheid te kunnen doorgeven. Er is immers voldoende kwaliteit in de ploeg om er nog een succesvol seizoen van te maken. Een laatste prijs zou de prachtige bekroning zijn van twintig jaar voorzitterschap.

Raad van Bestuur TEMPO Overijse