TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Clubnieuws

Eerste ploeg boekt belangrijke zege

Onze eerste ploeg heeft zondagnamiddag een belangrijke zege geboekt. Tempo won met 2-1 van Wingene.

In een gelijkopgaande eerste helft kwam Overijse na 34 minuten op voorsprong. Kevin Taelemans kopte na een hoekschop terug op Hakim Borahsasar die binnen tikte. Overijse ging verdiend als leider de rust in, maar net voor het uur kwam Wingene langszij na een knap doelpunt van Gianni Lingier. Overijse was niet van slag en ging nadrukkelijk opzoek naar een tweede doelpunt. Dat kwam er ook, zeven minuten later. Een vrije trap van Bahnou verdween voorbij iedereen in doel. Sander Van Eyk en de jonge Jelle Dehaes kregen nog de kans om de zege veilig te stellen, maar het bleef uiteindelijk 2-1. Een fel bevochten maar verdiende zege!