TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegWedstrijdverslagen

Tempo ronde verder na 0-3 winst

Onze eerste ploeg heeft zich vanmiddag geplaatst voor de tweede ronde van de Beker van België. Overijse won op het veld van FC Genappe met 0-3. Volgende week trekken we bijgevolg naar het beruchte Tivoli stadion waar we RAAL La Louvière partij geven.

Overijse had het niet makkelijk in de eerste helft. Het vond maar geen opening in de muur die de thuisploeg had opgetrokken. De kansen waren dan ook op één hand te tellen. Genappe speculeerde op de counter, maar kon op geen enkel moment dreigend zijn.

De eerste kans na de rust was meteen prijs voor Overijse. Hakim Borahsasar profiteerde van een defensieve flater en trapte het leer voorbij de thuisdoelman tegen de netten. Vijftien minuten later was Hakim weer bij de pinken en kopte hij een voorzet van Yan De Maeyer binnen. Overijse controleerde en nam wat gas terug. Verder dan een hoekschop kwam de thuisploeg niet.

In de slotminuut legde Fatih Calgan met een knappe actie de eindstand vast. 0-3, een verdiende overwinning voor onze eerste ploeg.

Tempo Overijse: Gilles Belin, Yan De Maeyer, Kevin Taelemans (76′ Nico Verdoodt), Tom Taelemans, Jitse Hermans, Tony Amrani (64′ Brendan Sibille), Bahnou Diara, Fatih Calgan, Dumitru-Cosmin Manteanu, Sidya N’Dione (64′ Samba N’Dione), Hakim Borahsasar.

Doelpunten: 50′ & 64′ 0-1 en 0-2 (Hakim Borahsasar), 90′ 0-3 (Fatih Calgan)

 

[srizonfbalbum id=21]