TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Nieuws

Seats Menu voor thuismatch tegen FC Gullegem

TempoSeats

Zaterdag ontvangen we in het Begijnhofstadion FC Gullegem. We gaan proberen om met mooi voetbal de 3 punten thuis te houden en zo een sterk vervolg te breien aan de 2 zeges behaald tegen Wijgmaal en Westhoek.

Ook kunt u vooraf aan de wedstrijd in de Seats terecht voor onze footlunch. Deze keer staat Alain Decastiau aan het fornuis en stelt volgend menu voor in buffetvorm: na het uitgebreid voorgerechtenbuffet kiest u uit volgende warme hoofdgerechten: Elzasgerecht met zuurkool en Riesling, varkenslende met bospaddestoelen, rogvleugel in botersaus met kappertjes. Ook het dessert wordt aangeboden in buffetvorm.

Reserveren op vercarre.roger@skynet.be of op 0495/62.94.66