TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

P3

P3 pakt puntje tegen Bierbeek

“Net als het eerste elftal speelde de P3 afgelopen weekend een eerste keer thuis. Tegenstander was Bierbeek. Beide ploegen speelden met een team dat hoofdzakelijk samengesteld is uit eigen jeugdspelers. 

Het werd een boeiend kijkstuk waarin de bezoekers in de eerste helft terecht op voorsprong kwamen. Na rust zat Tempo beter in de wedstrijd en kwam uitendelijk een billijke draw op het scorebord.
 
In de marge van de wedstrijd vernamen we dat hoofdcooach Danny Mattagne zich voortaan opnieuw meer wil gaan toeleggen op zijn taak bij de jeugdwerking als coach van de U14 IP en als revalidatietrainer. Tempo gaat intussen op zoek naar een nieuwe hoofdcoach. Intussen worden de trainingen geleid door Dirk Verstraete.”