TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Nieuws

Willy Kumps zondagnacht overleden

Kumps WillyOnze club is één van zijn absolute steunpilaren kwijt. Willy Kumps is zondagnacht overleden. Willy stond aan de wieg van onze club, maar was voordien al actief als voorzitter van VK Tombeek en VKE Tombeek, als bestuurder van VE Maleizen-Tombeek. Hij was na de fusie ook lid van de Algemene Vergadering van Tempo Overijse.

Als voorzitter van de Sportraad van Overijse was Willy een gekende figuur in veel sportmiddens. Sport was zijn leven en hij verdedigde zijn clubs en de sportieve burgers van onze streek dan ook met hart en ziel. Voetbal was zijn passie. Hij zag al snel de noodzaak in van een fusie tussen de clubs KFC Overijse en VEMT. Hij was zonder twijfel een vurige voorstander en gebruikte al zijn kennis en invloed om deze fusie te doen slagen.

De jongste jaren sputterde de gezondheid waardoor hij de wedstrijden zelfs niet meer kon bijwonen. Willy was een geweldige kerel .. liefde voor sport en humor ..

Merci Willy …