TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Sam: “Moeilijke week mooi afgesloten”

dhh21 10 17TempoOverijseCappellen 0718

T2 Sam Vermeulen had er een bewogen week opzitten. Na het ontslag van Ewen Verheyden diende hij de ploeg samen te stomen voor de moeilijke wedstrijd tegen Cappellen.

“Ik kreeg van de voorzitter de opdracht om de ploeg klaar te stomen tot er een nieuwe trainer was. Ik heb toen met een paar spelers gepraat en hen duidelijk gemaakt dat we het op mijn manier zouden aanpakken met kortere maar hevige trainingen. Niet simpel met een groep van 26 spelers op training, maar met hun hulp is dat wel gelukt. Ik heb ook de spelers op hun verantwoordelijkheden gewezen en laten verstaan wat ik van hen verwachtte. Als ik dan zie dat dat bij momenten tot uiting kwam, dan is het een plezier om zo een week met een overwinning af te sluiten.”   

“We komen wel weer veel te gemakkelijk vrij vroeg op achterstand, maar ik voelde al van tijdens de opwarming dat het niet fout kon lopen. Er werd veel gretiger en scherper opgewarmd en er werden heel goede afspraken gemaakt. Iedereen deed wat hij moest doen. Dat geeft alvast een positief gevoel met de zware wedstrijden op Thes en tegen Spouwen in het vooruitzicht.”