TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Vander Elst: “Er stond terug een ploeg op het veld”

dhh21 10 17TempoOverijseCappellen 1200

Na maanden van hard werken en revalidatie scoorde onze aanvaller Bjorn Vander Elst zaterdagavond zijn eerste doelpunt van het seizoen na een knappe aflegger van Kevin Spreutels. “Het doet enorm deugd om deze wedstrijd te winnen, zeker na de 0-5 pandoering van vorige week. Er was toch een reactie nodig naar het bestuur en de supporters toe. Ik denk wel dat we vandaag getoond hebben dat we er nog voor willen gaan. We hebben laten zien door hard te werken dat er nog een ploeg op het veld staat”, zegt Vander Elst.

dhh21 10 17TempoOverijseCappellen 0974“De hele week hebben we gehamerd op die mentaliteit en dan zie je dat de rest er wel uitkomt. We hebben na de 0-1 achterstand ook weer onze weerbaarheid getoond en komen dan ook weer op voorsprong. Nadien hebben we er alles aan gedaan om die voorsprong vast te houden en dat lukte ook. Ondermeer ook door onze doelman Dries die er opnieuw staat en een paar knappe reddingen in huis had.”

“Het was een bewogen week na het ontslag van Ewen, maar ik vind niet dat men al die verliesbeurten in de schoenen van Ewen mag schuiven. Het is de spelersgroep die de schuld moet dragen en wij moeten in de spiegel kijken. Hopelijk hebben we dat vanavond gedaan en kunnen we nu een reeks neerzetten om eindelijk onderaan die rangschikking weg te geraken.”