TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsEerste PloegNieuwsNieuws

André Ngangue en Donald Meeus nemen ad interim sportieve leiding van het eerste elftal van TEMPO Overijse over

Oud-speler en beloftencoach André Ngangue en huidig coach van de doelmannen Donald Meeus zullen ad interim het eerste team van TEMPO Overijse coachen nadat afgelopen weekend de samenwerking met Johan Lauryssen in wederzijds overleg werd beëindigd.

Aangezien de winterstop kort is en er in januari een aantal heel belangrijke wedstrijden op het programma staan wou het clubbestuur niet lang wachten met de aanstelling van een nieuwe coach en werd geopteerd voor deze interne keuze, om zo snel mogelijk aan de slag te kunnen en resultaten te boeken.  Wij wensen André en Donald alle succes bij deze uitdagende opdracht.