TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsEerste PloegNieuwsNieuws

TEMPO Overijse en Johan Lauryssen verlengen samenwerking met 3 seizoenen

Voetbalclub TEMPO Overijse (2e nationale VV) en coach Johan Lauryssen (48) hebben de wederzijdse wil uitgesproken om hun huidige samenwerking met 3 extra seizoenen te verlengen.
Hieruit blijkt een groot wederzijds vertrouwen en respect.

Na het kampioenenseizoen 2022/2023 staat TEMPO voor een mooie sportieve uitdaging in 2e nationale. Met deze verlenging van de samenwerking wil de club de sportieve staff alle ruimte geven  om in alle rust te werken om de sportieve doelen te bereiken.

Dit past ook in de strategie van de club waarbij de komende maanden werk zal worden gemaakt van een versterking van de structuur en de verdere uitbouw van het project TEMPO 2.0.
Bedoeling is om uit te groeien tot een stabiele 2e nationaler om vervolgens te bekijken wat eventuele verdere sportieve stappen kunnen zijn.

Voor de sportieve uitbouw speelt Johan Lauryssen een cruciale rol. Johan onderschrijft volledig de filosofie van de club waarbij jonge talenten vanuit de kwaliteitsvolle jeugdopleiding doorstromen naar de A-kern om hen vervolgens geleidelijk aan verder te laten ontwikkelen binnen het eerste elftal.
Dit alles wordt gecombineerd met een aantal ervaren spelers die een meerwaarde zijn bij de ontwikkeling van de jonge talenten.

De club is bijzonder blij dat Johan de volgende jaren mee wil blijven schrijven aan het verhaal van TEMPO.