TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegNieuws

Loting Beker van België: TEMPO start in 3de ronde

Maandagnamiddag werd geloot voor de eerste 6 ronden van de Beker van België. Nieuw in deze campagne is dat de eerste ronde uitsluitend door ploegen uit de provinciale afdelingen zal betwist worden. TEMPO Overijse komt zo pas in de derde ronde in actie. We mogen het dan in het weekend van 11 en 12 augustus thuis opnemen tegen KFC Zwarte Leeuw, VK Linden of KFC Herent.

Bij plaatsing voor de vierde ronde spelen we sowieso op verplaatsing. Mogelijk tegenstanders zijn dan RFC Warnant, Eendracht Termien, Hoboken of Ekeren Donk.

In de vijfde ronde hebben we opnieuw het thuisvoordeel geloot. Mogelijke tegenstanders zijn dan: Jawel….Lokeren-Temse, Verlaine, Nijlen, Landen of Stormvogels Drieslinter. Misschien zit een revanchewedstrijd tegen de kampioen van 2de Nationale er wel in.

Wie de zesde ronde haalt, speelt thuis tegen Beerschot !

De volledige kalender kan geraadpleegd worden via deze link (PDF)