TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiJeugdNieuwsPaastoernooi 30 maart & 1 april 2024Toernooien

Toernooien in 2022 met Tempo Overijse Girls Cup

Op zaterdag 16 en maandag 18 april staat ons Paastoernooi gepland.  Het toernooi zal georganiseerd worden voor U7, U10, U11, U12, U13 en U14IP.  Het belooft een mooie editie te worden die momenteel – op meer dan 2 maanden van het toernooi – bijna volledig volzet is.

In mei staat dan weer ons Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi op het programma.  Voor deze editie mogen we opnieuw rekenen op de ondersteuning van Sport Vlaanderen die dit hoogstaand toernooi erkent als “Sportevenement met een bovenlokale uitstraling en een competitief karakter”.

We hopen dan ook u allemaal massaal te mogen verwelkomen op 14 mei (voorronde) en 15 mei (hoofdtoernooi) in het Begijnhofstadion.  De Belgische elite teams zullen het opnemen tegen internationale topteams zoals Borussia Mönchengladbach, Bayer 04 Leverkussen, Ajax Amsterdam, Feyenoord Rotterdam, 1.FC Köln, FC Utrecht, LOSC Lille, en anderen.

Nieuw is ook dat we in het kader van dit toernooi ook de eerste Tempo Overijse Girls Cup organiseren.  Dit toernooi op zaterdagmiddag 14 mei ontvangt meisjesteams U13.  Onze eigen Tempo Overijse U13 meisjes (samenwerking met British School of Brussels) zullen ook aan dit toernooi deelnemen.

Het organiseren van deze toernooien vergt een grote inspanning voor de club en kan enkel slagen dankzij de inzet van onze vrijwilligers.  Helpende handen zijn er echter nooit te veel.  Daarom een warme oproep aan wie op één of andere manier wil meehelpen tijdens het Paastoernooi, of tijdens het Dolce Internationaal Duiveltjestoernooi.  Indien je interesse hiervoor hebt, aarzel dan niet om een mailtje te sturen naar jeugdceladmin@tempo-overijse.be !