TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegSelecties

De selectie voor de wedstrijd tegen Rhodienne De Hoek

Zaterdag staat al de derde speeldag in de competitie op het programma. Het zijn de buren van Rhodienne De Hoek die dan op bezoek komen in het Begijnhofstadion. Met 1 op 6 kregen we niet meteen de start waarop we gehoopt hadden. De motor moet zaterdag nu echt aanslaan willen we de voeling met de top van het klassement niet verliezen. Onze ploeg heeft de ontgoocheling van zondag alvast uitgetraind en is er klaar voor. U komt toch ook?

Na een weekje schorsing mag Oliver De Groodt het strafbankje verlaten, zijn plaats wordt nu echter ingenomen door Joren De Hond die in Wolvertem dubbel geel pakte.

Lusadusu en Diego Barreiro keren teug uit blessure. Na de beloftenwedstrijd van vrijdagavond wordt nog een 16de naam toegevoegd aan deze selectie.

Selectie: Yanni De Vriendt, Michiel Van Gijzeghem, Robbe Vandervondelen, Tom Van Dyck, Oliver De Groodt, Nico Verdoodt, Diego Barreiro, Dimitri Delorge, Jonathan Lusadusu, Yan De Maeyer, Jordy Maluka, Ignazio Cocchiere, Ryan De Neef, Kevin De Jonege en Bastien Focant.