TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

ClubnieuwsNieuws

TEMPO Overijse zwaait voorzitter Roger Vercarre uit

Tijdens een historische algemene vergadering werd Roger Vercarre na 22 jaar officieel uitgezwaaid als voorzitter van TEMPO Overijse. Roger, die voortaan als erevoorzitter van TEMPO Overijse door het leven mag gaan, werd uitvoerig bedankt voor 22 jaar voorzitterschap. Voor Roger kwam TEMPO altijd op de eerste plaats. Onder zijn leiderschap werd TEMPO Overijse viermaal kampioen, won het de beker van Brabant en kon het éénmaal promoveren na het winnen van een eindronde. De club beleefde ook een aantal mooie campagnes in de Beker van België. TEMPO groeide in die 22 jaar ook uit tot een stabiele nationale club.

Naast Roger werden ook Danny De Kock en Alan Pauwels uitgezwaaid als bestuurders van de club. Danny was eerst als jeugdvoorzitter en nadien als penningmeester altijd de rechterhand van de voorzitter. Zijn relativeringsvermogen en zijn capaciteit om problemen vanuit een andere invalshoek te bekijken, zullen erg gemist worden.

Alan Pauwels heeft als jeugdvoorzitter altijd de lat hoog durven leggen met zijn ploeg. De jeugdwerking van TEMPO is een begrip in de regio en ver daarbuiten. Het vernieuwde bestuur hoopt in de toekomst ook nog een beroep te kunnen doen op hun know-how en clubliefde.