TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegWedstrijdverslagen

Eerste ploeg verliest op eerste speeldag

Geen punten voor onze eerste ploeg op de eerste speeldag. Tempo verloor in eigen huis met het kleinste verschil van Olsa Brakel. Overijse begon nochtans met goede intenties aan de partij en creëerde een paar kansjes. In de zone van de waarheid liep het echter telkens fout. Op het halfuur schoot bezoeker Cordie na een snelle counter op doel. De bal week af en verdween voorbij onze verraste doelman in doel. Tempo ging in de tweede periode op zoek naar de gelijkmaker, maar opnieuw was het onmondig in de afwerking. Tien minuten voor het einde moest Overijse nog met 10 verder nadat Amin geblesseerd uitviel en alle wissels al waren opgebruikt. Overijse nam meer risico’s en Yanni hield een paar ballen uit doel. De verdiende gelijkmaker hing in de lucht, maar kwam er uiteindelijk niet.