TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiToernooien

Anderlecht wint hoogstaande finale bij U8

RSC Anderlecht heeft het toernooi gewonnen bij de U8. Anderlecht versloeg in een zinderende finale Ajax met 5-3.

Beide ploegen hadden in het toernooi nog geen enkele wedstrijd verloren en stonden dus verdiend in de finale. Anderlecht kwam snel op voorsprong en liep tot 2-0 uit. Maar de Nederlanders vochten terug een maakten er nog een zeer spannende finale van. In het slot waren het echter de Brusselaars die aan het langste eind trokken en de beker pakten. De doelman van Ajax werd achteraf nog verkozen tot de beste doelman van het U8-toernooi.

Proficiat aan RSC Anderlecht en Ajax voor deze knappe finale !

Voor alle uitslagen : klik hier