TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

DuiveltjestoernooiToernooien

Sport Vlaanderen steunt opnieuw ons Internationaal Duiveltjestoernooi

Onze club is fier dat het voor het tweede opeenvolgende jaar subsidie mag ontvangen van Sport Vlaanderen voor de organisatie van het Internationaal Duiveltjestoernooi op 11 en 12 mei a.s.   Dit is opnieuw een mooie erkenning voor dit hoogstaande toernooi.  Meer dan 940 sportertjes zullen in mei op de site van het Begijnhofstadion meer beleven!  Naast nagenoeg alle Belgische elite-ploegen tekenen ook volgende buitenlandse toppers present: Tottenham Hotspur, Celtic Glasgow, Ajax Amsterdam, 1. FC Köln, FC Schalke 04, Feyenoord Rotterdam, Lille OSC, Bayer 04 Leverkusen, FC Nantes, FC Utrecht, Sparta Rotterdam VfL Bochum 1848.  #sportersbelevenmeer @sportvlaanderen

Sport Vlaanderen Website