TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Eerste PloegInterviews

Borahsasar: “De ballen mogen er nu wel invliegen”

Het seizoen van Tempo Overijse was tot dusver niet echt succesvol. De ploeg dook de winterstop in met amper één puntje bonus op de barrageplaats en dus is er werk aan de winkel. Zaterdag trekt de ploeg naar Winkel-Sport, waar het in de heenronde overtuigend met 3-1 van won. Spits Hakim Borahsasar hoopt alvast dat de ploeg die goede drive van toen terug kan vinden.

“Die thuiswedstrijd tegen Winkel Sport was echt fantastisch voor ons. Het plaatje klopte toen helemaal en we speelden een sterke partij. We hopen dat we dat voetbal de komende weken opnieuw kunnen brengen. Tijdens de winterstop hebben we hard gewerkt en misschien was dat door de opeenvolging van de trainingen nog niet zichtbaar in de oefenwedstrijd tegen Ninove. Maar ik heb er vertrouwen in dat het zaterdag zeker beter zal lopen. De heenronde was er eentje met ups en downs, maar nu moet het terug beter”, zegt Borahsasar.

Aan ons om terug de klik te maken

“Er zijn de komende weken geen gemakkelijke wedstrijden en dus moeten we dringend punten pakken om uit die gevarenzone te geraken en met wat meer ademruimte de rest van het seizoen te kunnen af te werken. We bekijken het wel van week tot week en proberen ons voor elke wedstrijd goed voor te bereiden.”
“Ik hoop voor mezelf ook terug wat meer te scoren. Ik heb toch wel wat kansen gemist en voor het vertrouwen van mezelf en de ploeg zou dat goed zijn. Een spits leeft nu éénmaal van doelpunten. Het wordt dus tijd dat ze er terug invliegen”, lacht Borahsasar.

“Met Brian Roekens hebben we er trouwens ook een echte spits bij en dat is wel een goede aanwinst. Een echte diepe spits kunnen we echt wel gebruiken, want nu stond ik er vaak alleen voor. We hebben alles in huis om beter te doen. Aan ons nu om de klik te maken en terug het voetbal te brengen van tijdens het begin van het seizoen.”