TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Borahsasar: “Ik krijg veel vertrouwen van de ploeg en technische staf”

dhh8 09 18TempoOverijseWinkelSport 0949

Tempo won zaterdagavond overtuigend en met mooi voetbal de belangrijke wedstrijd tegen Sint-Eloois-Winkel Sport. Toch één van de titelkandidaten in onze reeks. Onze spits Hakim Borahsasar was alom tegenwoordig en scoorde twee doelpunten.

“We hebben een zeer sterke wedstrijd gespeeld tegen een toch wel ambitieus Winkel Sport”, zei spits Borahsasar achteraf. “We wisten dat Winkel een zeer goede ploeg was, die altijd mee doen voor de prijzen. Maar we zijn vandaag uitgegaan van onze eigen sterkte. We hebben ons eigen spel gespeeld. De gelijkmaker van Winkel was wat ongelukkig, maar echt gepanikeerd hebben we niet. Wat we daarna hebben gedaan was perfect.”

dhh8 09 18TempoOverijseWinkelSport 0753“Dat geeft heel veel vertrouwen aan de ploeg, aan de staf en aan iedereen die begaan is met de club. We hebben alles gegeven en gewonnen met goed voetbal. Het hadden meer goals kunnen zijn, maar ik ben zeer tevreden met de 3-1.”

“Het waren belangrijke goals. Ik probeer er altijd te staan. Ik denk dat ik vandaag mijn diensten bewezen heb aan de ploeg, maar die verdienste komt ook hen toe. Zonder hen kan ik ook niet scoren natuurlijk. Het is één van mijn beste kwaliteiten in de zestien. Ik denk dat ik weinig kansen nodig heb om te scoren. Daarom dat ik ook aan de ploeg vraag om die ballen zo snel mogelijk aan de eerste paal te brengen. Ik moet mijn werk doen en dat is vandaag goed gelukt.”

“Ik heb veel vertrouwen vanuit de voorbereiding en krijg dat ook van de coach en de spelers. Zij spelen me perfect aan en dan voel je het vertrouwen en kan je zo een kansen creëren en scoren.”

Borahsasar past perfect in het team en wordt blindelings gevonden door de spelmakers. “Ik heb vooral voetballers nodig rond mij die mij perfect aanvoelen en dat is in deze groep zeker het geval. We zijn goed op elkaar ingespeeld en ik denk dat ik zeker niet mag klagen over de kwaliteit van de ploeg.”