TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Wedstrijdverslagen

Tempo wint eerste oefenwedstrijd

dhh25 07 18OHRHuldenbergTempoOverijse 148

Tempo Overijse heeft onder ruime belangstelling de eerste oefenpot van de voorbereiding met 1-2 gewonnen bij OHR Huldenberg.

Overijse begon de partij met Belin, Van den Broeck, Smars, Sarkic, Niels & Jens Heyvaert, Delorge, Vander Elst, Claes, Hermans, en Borahsasar. Bij Huldenberg, dat net promoveerde naar eerste provinciale, kwamen heel wat ex-Tempo-spelers aan de aftrap.

dhh25 07 18OHRHuldenbergTempoOverijse 261Overijse nam een snelle start en begon het best aan de partij. Al na zes minuten stuurde een zeer bedrijvige Vander Elst Claes diep die beheerst kon afwerken. Overijse bleef goed combineren en speelde duidelijk een versnelling hoger dan de thuisploeg. Claes en Borahsasar kregen nog kansen om de score te verdubbelen, toch bleef het 0-1 tot aan de rust.

In de tweede helft wisselde de coach 10 spelers. Enkel Jitse Hermans maakte de volledige 90 minuten vol. De jonge Dermul verving Belin in het doel. Ook Tom Taelemans, Deflem, Ngangue, Waite, Coquelle, Baelongandi, Van der Zwalmen, Delogu en Mamadou (U21) trokken na de rust de voetbalschoenen aan.

Overijse probeerde op zoek te gaan naar de 0-2 maar in de zone van de waarheid stokte het. Ook Huldenberg wisselde heel wat spelers. Een jong een enthousiaste thuisploeg kwam een kwartier voor het einde langszij via ex-Tempo speler Tijs Michiels. Vijf minuten later kwam Overijse echter terug op voorsprong dankzij Oscar Waite.

Doelpunten: 6′ Claes (0-1), 75′ Michiels (1-1), 80′ Waite (1-2)