TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Kris Goris rekent op een derde zege op rij

dhh18 11 17TempoOverijseDuffel 1474

Tempo Overijse trekt morgen naar Bocholt met één doel voor ogen: winnen! De ploeg zit in bloedvorm na de recente zes op zes. Een nieuwe overwinning en negen punten op rij zou een sensatie betekenen, want het is al meer dan drie seizoenen geleden dat Overijse hierin is geslaagd.

“Overmoed is onze gevaarlijkste tegenstander”, waarschuwt coach Kris Goris echter. “Bocholt is en blijft een gevaarlijke opponent niettegenstaande een wat mindere periode. Mijn selectie zit echter in een opwaartse flow en dus moeten we ook geloven in onze kansen. Een nieuwe zege behoort zeker tot de mogelijkheden. Je kan echter alleen maar winnen als je de bal in het net trapt. Maar dan moet je de bal wel eerst veroveren en samen proberen om de wedstrijd te domineren. Dat vraagt veel karakter, werkkracht en grinta. Daar begint alles mee. Mijn spelers bezitten die kwaliteiten! En bovenal kan ik rekenen op een quasi fitte groep. Tijdens de laatste training voor de match zetten we de puntjes nog eens op de i en daarna gaan we voluit voor de drie punten”, besluit een enthousiaste Kris Goris.