Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Wedstrijdverslagen

Tempo pakt 3 punten na onwaarschijnlijk slot

dhh11 11 17HadesTempoOverijse 0697

Onze eerste ploeg heeft zaterdagavond met 2-3 gewonnen bij Hades na een onwaarschijnlijk slot. Overijse controleerde 70 minuten de partij na een 0-2 voorsprong. Toen Hades een waar slotoffensief lanceerde kreeg Overijse het moeilijk. De aansluitingstreffer viel 8 minuten voor de reguliere speeltijd. De gelijkmaker hing in de lucht, maar onze jongens hielden goed stand. De overwinning leek binnen, tot scheidsrechter Gijsen al 6 minuten liet overspelen.

Bij een laatste hoekschop van Hades scoorde Vandermeeren toch de gelijkmaker. Ongeloof bij de meegereisde supporters terwijl de thuisploeg ietwat uitdagend onze spionkop tegemoet ging. Maar nog had scheidsrechter Gijsen er niet genoeg van en mocht Overijse nog éénmaal aftrappen. Delorge rukte op, maar werd iets voorbij de middenlijn foutief afgestopt. Beckers schilderde de vrije trap op het hoofd van Coquelle die zijn 3de van de avond magistraal tegen de netten tikte! 2-3 winst na 98!!! minuten voetbal ! Alsof een hogere macht emee gemoeid was. Wie laatst lacht, best lacht …..