TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Nieuws

Toekomstige Belgian Red Flames op Begijnhof tegen Tempo Overijse

Ze noemen de Yellow Flames en zijn de jeugdlichting die wordt klaargestoomd voor de toekomstige Belgian Red Flames.  Deze Yellow Flames worden opgeleid in het internaat van Topsportschool Campus  Redingenhof in Leuven en spelen hun competitiewedstrijden in een U14 Interprovinciale reeks waardoor ze dit seizoen alvast 2 maal in Overijse zullen te zien zijn. Zij spelen op donderdag 21 september 2017 om 18.30 uur op het grote veld van het Begijnhofstadion tegen de Interprovinciale U14 ploeg van Tempo Overijse en doen dat daarna nog eens over op donderdag 16 november 2017.

Een unieke gelegenheid om deze talenten aan het werk te zien. Iedereen welkom.