TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Interviews

Vercarre: “Focus op competitie nu”

dhh4 08 17PloegvoorstellingTempoOverijse 0018

Onze voorzitter Roger Vercarre bleef na het verloren bekerduel achter met een dubbel gevoel. “Er is enerzijds de gemiste kans om uit te komen tegen een eersteklasser, maar anderzijds kunnen we nu wel volledig focussen op de competitie.”

“Het had voor de spelers, de club en de supporters wel een mooi moment geweest. Zo een bekerwedstrijd tegen een eersteklasser blijft ook nog jaren hangen en dat is toch mooie publiciteit. Maar toen we een aantal seizoenen geleden wel zijn doorgeraakt en tegen Kortrijk hebben gespeeld, heeft ons dat toch wel wat punten gekost in de competitie. De focus bij de spelers lag toch een aantal weken op dat bekertreffen en niet op de competitie. Dat hebben we nu niet meer.”
“Toch mogen we dankzij de bekerwedstrijden terugblikken op een goede voorbereiding. We hebben vier wedstrijden met inzet gespeeld en dat is toch nog beter dan een paar oefenwedstrijden. Ik denk dat de ploeg nu ook sterker is dan vorig seizoen. Vooral dan qua mentaliteit en discipline hebben we stappen vooruit gezet. Afwachten nu hoe dit zich zal vertalen in de competitie.”