TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Selectie voor wedstrijd bij FC Leopold

Ronald Loenders en Ewen Verheyden liepen tegen de wedstrijd tegen Francs Borains een blessure op aan de harmstrings. Voor Ronald komt de wedstrijd tegen Leopold nog te vroeg, Ewen zal waarschijnlijk meerder weken onbezchikbaar zijn. Onze reservedoelman Martin Vandervorst is geblesseerd aan de knie. Loic Dehaes en Thomas Charlier hebben last van de knie en zijn twijfelachtig.

Selectie: Dries De Boodt, Cillian Erkens, Bart Roelands, Kevin Taelemans, Kaya Buyuk, Kevin Janssens, Jeroen Steenwegen, Raphael Galeri, Mike De Pauw, Bjorn Vander Elst, Thomas Charlier (?),  Wietse Vermeylen, André Ngangue, Antoine Palate, Yannick Henseval, Loic Dehaes (?) en Macky Eboigbe.