TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Tempo verliest, Zele is kampioen

Het doek is gevallen over de competitie. Tempo verloor de laatste wedstrijd van het seizoen bij Sint-Gillis Waas. De titelrace kende een verrassende ontknoping met Eendracht Zele als kampioen van de reeks. Proficiat. 

Reeksgenoten Duffel, Ukkel en Sint-Gillis-Waas strijden voor 2 plaatsen in 3e klasse met Westhoek, Ingelmunster, St-Eloois-Winkel, Neerpelt, Hades, Overpelt, Luik, Aywaille, Grace-Hollogne, Bornem en Grimbergen. SK Halle, TK Meldert en BX Brussels degraderen. FC Ganshoren speelt barrages voor het behoud met onder andere 4e klassers Racing Waregem, Spouwen-Mopertingen en Onhaye.

Onze club maakt zich nu op voor de 15de editie van ons Internationaal Duiveltjestoernooi van komend weekend.