TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Charlier: “Willen in stijl afsluiten”

dhh5-04-14 TempoMeldert-0266Voor Tempo Overijse wordt dit dé zondag van het jaar. Wordt dit de laatste seizoensmatch of komt er nog een vervolg in de eindronde? “Wat er ook gebeurt, eerst en vooral moeten we proberen om deze laatste competitiematch in Sint-Gillis Waas te winnen”, zegt Thomas Charlier.

“We hebben vooreerst die drie punten nodig alvorens we onze plannen aanpassen. Op het einde van de match zullen we het wel horen, zeker? Iedereen is enorm gemotiveerd na de zege tegen Eendracht Zele en we willen de reguliere competitie dan ook in stijl afsluiten. We mogen Sint-Gillis Waas zeker niet onderschatten, want die ploeg is niet slecht bezig en zal voor eigen volk ook wel iets positief uit de mouw willen schudden. De druk van die eindronde zal ons zeker geen parten spelen. Ik heb niet de indruk dat we zenuwachtiger zijn dan anders. Er werd trouwens al genoeg gepraat over de kansen die we dit jaar hebben laten liggen. Ik denk niet dat de druk ons uit het lood kan slaan. Ik ben wel wat bezorgd om de afwezigheid van de geschorsten Ngangué en Loenders en ook Buyuk blijft twijfelachtig na de hersenschudding. Het wordt niet evident om deze drie spelbepalende spelers te vervangen.”