TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2024-2025 – Derde Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Ewen Verheyden keert terug naar Overijse

dhh7-08-13 TempoHasselt-0087Ewen Verheyden (33), die zijn voetballoopbaan begon bij KFC Overijse, speelt volgend seizoen voor Tempo Overijse. Ewen is een jeugdproduct van Overijse en verdiende daarna zijn sporen in tweede klasse bij ondermeer RWDM, KV Mechelen en Eendracht Aalst. Vorig seizoen trok hij dan naar KVW Zaventem, maar dat werd geen onverdeeld succes. Ewen kwam begin dit seizoen naar Overijse, maar kon omwille van administratieve redenen niet aangesloten worden. Hij trainde sindsdien wel mee met onze eerste ploeg en speelde heel wat wedstrijden bij onze nationale reserven. Nu bereikte de middenvelder dus een overeenkomst met onze club om volgend seizoen de rood-witte kleuren te verdedigen. Ewen is reageerde al zelf op twitter: “De kogel is door de kerk, de cirkel is rond en een vierkant niet. Volgend seizoen @tempooverijse