TEMPO OVERIJSE

Seizoen 2023-2024 – Tweede Nationale B – 3 sterren IP-Jeugdopleiding

Ongecategoriseerd

Derby baart een muis: 0-0

dhh22-02-14 TempoOverijseSterrebeek-0699De verwachtingen voor de partij tegen de buren uit Sterrebeek waren hooggespannen, maar uiteindelijk heeft de streekderby een muis gebaard. Onze eerste ploeg kon haar wil niet opdringen aan een defensief ingesteld Sterrebeek. De geoliede machine die vorige week Ukkel-Leopold makkelijk opzij zette, sputterde tegen de renbaanploeg. We kregen dan ook een vrij saaie wedstrijd te zien met een paar schaarse kansen. Deweerdt hield Sterrebeek tot tweemaal toe van een gevleide overwinning, aan de overkant schoot Ngangue de winning-goal tot in de coulissen van Cultuurcentrum Den Blank. Een teleurstellend gelijkspel dus waar onze ploeg niets mee opschiet in de rangschikking.